Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Spørsmål om Tufjord, Rolvsøy....

Etter takkefesten den 30 juli i år har jeg ofte fått spørsmål om Tufjord og Rolvsøy. Alle har bare vært positive og de var svært begeistret over nyheten og Tønsbergs innsatst i 1945. Det kan virke som at navnet Rolvsøy begynner å bli et  litt mer kjent navn, også i Horten området. Og flere vet nå  hvor i denne verden øya vår ligger.

Varaordfører i Tønsberg, Bent Molvær, ber meg hilse så mye til alle på Rolvsøy. Han har også samlet inn noen nye opplysninger omkring Tønsberg - Tufjord saken, noe vi skal komme tilbake til senere sammen med opplysninger også jeg har fått. Jeg blir bare mer og mer begeistret over den innsats som ble vist i Tønsberg. Alle ville være med på å hjelpe Tufjord.

Kommentarer

Britt Randi Nicolaysens bilde

Så hyggelig. Jeg har brukt fotoboka som Tove laget som skrytealbum og fortalt om arrangementet og fått masse fine tilbakemeldinger på det.

jadas bilde

Rolvsøy Velforening og Rolvsøy blir kjent i Trondheim nå, bra. :-)) Vi får starte en reklamekampanje for Toves flotte fotobok over resten av landet også.

Anonyms bilde

et innlegg - synes nå jeg, da! Det er artig at fotoboken også har slått an. I dag fikk jeg høre at det kanskje kommer en bestilling på 40 - 50 stk.....!!! Hjeeelp... Så Rolvsøya og Rolvsøy Velforening blir viden kjent ikke bare i Horten men i Tønsbergdistriktet også!

Toves bilde

meningen å være anonym, altså!

jadas bilde

Jeg mistenkt det for å være deg, men ble litt i tvil når jeg så din mening om åpen debatt

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer