Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Moderne tekniske dippedutter til besvær

Veldig sint fisker.

Moderne tekniske dippedutter, som gjør sitt inntog innen alle yrkesgrupper, slår ikke alltid like godt an hos alle. Denne fiskeren, som ble pålagt å montere  noe moderne greier i båten sin, følte nok ikke at det gjorde hverdagen på sjøen noe enklere for han, tvert i mot.
Bare les videre her
.
 
Vær obs. på meget kraftig kost. Og husk at du herved er advart om du skulle være fristet til å klikke videre.

Kommentarer

Toves bilde

den var SAFTIG! Jeg har kjent minst en som kunne ha ytret seg slik.

Anonyms bilde

Dette var hetige og havye greier. Det er helt fantastisk hvordan noen er i stand til å utøve saftig bannskap uten å gjenta seg selv. Dette overgår selv  vår avdøde onkel,  Sigvart Jørgensen sin eminente måte å utrykke seg i slike ordelag. Han var god innafor dette fagområde, men denne her var faktisk bedre.  

Anonyms bilde

I min pure ungdom var jeg på fiske med en båt fra Sandvikvær på Hjelmsøya. Navnet til skipperen skal jeg ikke nevne. Vi lå ved kai i Båtsfjord og skulle på sjøen men fikk motorhavari. Skipperen gikk i motorrommet men fikk ikke start på motoren. Da satte han igang en bannskapsserie som jeg aldri har hørt verken før eller senere. Han brukte alle bannskapsord som fantes og enda mere til. Når han endelig var ferdig å bannes roper han: Herre Gud hjelp mæ, nu kan æ ikke mer.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer