Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Gapahuket ved Langfjordvatnet

Endelig er vi igang...
med å sette opp gapahuket.
Den 29. mai gikk Trond Hansen og Bjørn Mathisen i gang med å grave ut byggegrunnen. Et par dager senere kom Bjørn Roger Andreassen utover. Trond hadde sett tre kreosotstolper som lå felt oppe i fjellet øst for Svarthattvatnet. Etter ca. tre timer hadde vi slept dem ned til tomta med en liten bensindrevet vinsj. At vi ikke kunne starte før oppdaget vi da vi hakket oss ned i beinhard tele i morenegrusen rett under torva.

Gapahuket blir på knappe 12 m2 med takfall helt inn i terrenget på bakre langvegg. Planen er å ha torv på taket. Hittil har vi jobbet seks dager der med tilsammen 104 timer.

Vi har kjøpt inn mere materialer, blandt annet villmarkspanel. I begynnelsen av juli trenger vi dugnadshjelp til å bære dette opp fra fjæra. Dato for dette vil bli bekjentgjort på denne nettsida og via jungeltelegrafen. Alle vil bli fraktet over fra Gunnarnes med båt.
Følg med.

Se alle bildene.

Kommentarer

karlhansjohansen@gmail.coms bilde

Fantastisk jobb dere gjør,dette ser kjemprmorsomt ut.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer