Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Gapahuket ved Langfjordvannet

Ja, nå er vi  nesten ferdig med gapahuket.
Gapahuket er på knappe 12 m2 med takfall helt inn i terrenget på bakre langvegg. Alt er ferdig utvendig, inklusive torv på taket. Det som gjenstår er benker inne og ildsted/bålpanne. Men stedet kan brukes. Dere får bruke materialstabelen til sitteplasser forløpig. Men vær snill å  ikke gjøre opp ild på grusen vi  har lagt som underlag til steinhellene under ildstedet.

Fra Trond  Hansen og Bjørn Mathisen gikk i gang med å grave ut byggegrunnen den 29. mai til vi avsluttet for i år den 11. oktober har det gått med ca. 390 timer inkl. transport med båt og bæring fra fjæra. Hver økt startet med en bør med materialer opp fra fjæra. Som bunnsviller har vi benyttet kreosotstokker. Trond hadde sett tre kreosotstokker som lå felt oppe i fjellet øst for Svarthattvatnet. Etter ca. 3 timer hadde vi slept dem  ned til tomta med en  liten bensindrevet vinsj.  At vi ikke kunne ha startet tidligere oppdaget vi  hakket oss ned i beinhard tele i morenegrusen rett under torva. 

Vi var heldige og fikk hjelp av Bjørn Roger Andreassen i tre lange dager da vi fikk opp reisverket. I tillegg til sherpaene Irene og Liv Turid Andreassen, som har gått mange vendinger, har Janne Engnes, Bjørn Isaksen, Frode Henriksen, Birgit, John Ivar, Klaus, Olai, Kjell og Ketil tatt en tørn. Det meste av materialene hadde vi kjørt inn med snøscooter på forhånd. Grunnen til at det ble så mye bæring til fots var at vi valgte villmarkspanel utvendig og terrassebord til  gulv rundt utsparingen til for ildstedet.

Vi har som mål å gjøre alt klart med benker og småbord innvendig til påske. Vi vurderer også å kjøre inn vedsekker med scooter. Dette krever en betalingsbøsse på veggen. Så nå håper vi at riktig mange får glede av å benytte dette stedet til alle årstider.

NAVNEFORSLAG: Vi har tenkt at gapahuket fortjener et navn. Langfjordhuket og Rolvsøyhuket er blitt nevnt.
KOM MED NAVNEFORSLAG: Vi oppfordrer medlemmene til å sende inn sine forslag til nettsida vår rolvsoyvel.net så kan vi stemme over det på årsmøtet.

Som Dere forstår har det gått med en del tid til dette prosjektet. Undertegnede har derfor ikke fått jobbet så mye med andre saker for foreningen, bortsett fra rotteplagen og båtrutene, som jeg skulle ønsket. Men de vil bli prioritert etter jul.
Derfor får dette innlegget i år bli mitt julebrev til medlemmene. 

Med dette vil jeg ønske dere alle en riktig trivelig jul og et godt og fremgangsrikt nytt år.

Se alle bildene 

For styret i Rolvsøy velforening: Bjørn Mathisen

Kommentarer

Britt Randi Nicolaysens bilde

Hei,

Oi oi så flott den ble og mye større enn jeg har foreslilt meg. Her har dere virklelig gjort en kjempe innsats så takk til dere som har bidratt her.

Ønsker dere alle i styret og alle medlemmene en riktig god jul og et godt nyttår.

Her i Trondheim har vi endelig fått snø og vakker julestemning, måtte det bare vare.

Hilsen Britt Randi

Jan Davidsens bilde

med Britt Randi. Dette ble jo bare kjempeflott.
Ikke ble den for fremtredende i naturen heller. Den sklir på en måte god inn i omgivelsene.
Håper den blir brukt av mange. Gleder meg til å bruke den og gleder meg til å rulle ut soveposen på gulvet der en sommernatt. 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer