Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Gapahuket ved Langfjordvannet er ferdig. HURRA !!!

Som jeg nevnte i rapporten i desember var målet å bli ferdig i påsken. Det har vi nå klart, Trond Hansen, Bjørn Roger Andreassen og Bjørn Mathisen. Vi brukte 6 dager av påsken til dette. Resultatet er noe mer forseggjort en planen var fra starten. Men gode forslag og ideer bare balla på seg, så når vi først var i siget så tro vi til. Med transport av folk og materialer inn til gapahuket har vi brukt rundt 450 timer. Gapahuket er på knappe 12 m2 med takfall helt inn i terrenget på bakre langvegg. Det er torv på taket. Hadde vært flott om den lille bjerka på taket vokste seg til. Benkene går langs langveggen og den vestre kortveggen. Østre vegg er ment til lagring av portene om sommeren samt bjerkeved og diverse.

Foreløpig har vi valgt en løsning med bålpanne. Vi presiserer at denne bare må brukes plassert midt på utsparingen med grus og stein under avtrekksluka. Husk å legge luka på plass igjen når dere forlater stedet. Som en forsøksordning har vi kjørt inn bjerkeved. På veggen har vi hengt en gul betalingsbøsse. Det koster kr. 100 pr sekk (ca kr. 5 pr kubbe). Vi ber om at restmaterialer som ligger i fiskekassa brukes kun til opptenningsved. Når dette er oppbrukt må dere selv samle opptenningsved eller hugge til av bjerkeveden. De som ikke har tatt med penger kan betale senere til Bjørn 48155963. På grunn av tregulvet ber vi om at dere bruker gnistfangeren på bålpanna så dere slipper å benytte brannbøtta.

NAVNEFORSLAG: Vi har tenkt at gapahuket fortjener et navn. Langfjordhuket og Rolvsøyhuket er blitt nevnt.

KOM MED NAVNEFORSLAG: Vi oppfordrer medlemmene til å sende inn sine forslag til nettsida vår rolvsoyvel.net så kan vi stemme over det på årsmøtet.

FEFO har støttet oss ytterligere med kr. 4.000,- i grønne midler for 2015. FEFO har totalt bidratt med 14.000, Repvåg Kraftlag med 10.000, Måsøy Kommune med 3.000.

Så nå er det bare å ta beina fatt og begi seg inn til gapahuket. Vi håper at riktig mange får glede av å benytte dette stedet til alle årstider.
Gapahuket er åpent for alle som ferdes på Rolvsøya. VEL MØTT
 

 

For styret i Rolvsøy velforening: Bjørn Mathisen

Se flere bilder i galleriet: https://www.rolvsoyvel.net/node/347

Kommentarer

Lena Kristiansen i Finnmarkseiendommens bilde

Ser ut som at dere har fått en virkelig flott gapahuk. Gratulerer! FeFo er stolt av å støtte ildsjeler som dere! Håper at gapahuken blir flittig brukt.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer