Rolvsøy Velforening er et felles organ for alle som har tilknytning til - og er glad i Rolvsøy.  Med din hjelp vil vi bli enda bedre i stand til å skape et samfunn hvor det er godt å være. Som medlem i vår forening får du også tilgang til alle sider på vår hjemmeside.
Å komme sammen er en begynnelse.  Å holde sammen er fremgang.  Å arbeide sammen er suksess 
Bli medlem  HER       Kontonr.: 4910 12 96503       Medlemskontigent kr. 200,-     

You are here

Utbedring av grusveien til Nordhamna.

I juli i fjor kom vi endelig i gang med utbedringen av grusveien til Nordhamna. Mange stikkrenner var grodd helt igjen, men de fleste har vi fått åpnet. Så har vi lagt ned en ny stikkrenne på det laveste punktet nede langs myra. Lange strekk har blitt grøftet og veiskulderen har blitt høvlet ned. Frantz Hansen har utført gravearbeidet og Bjørn Mathisen har staket opp stikkrennene.

Så langt har arbeidene blitt finansiert av Rolvsøy Velforening. Vi vil søke kommunen om støtte til grusing og litt gravearbeid som gjenstår.
Selv det vi fikk gjort i fjor gjorde susen. Veien var i meget god forfatning etter en snørik vinter med mye smeltevann. For å bevare veien oppfordrer vi alle til å kjøre langsomt, max. 20 km/h, selv om det ikke er noen huller. God tur til vakre Nordhamna.

Se flere bilder her

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer